Илон Мъск резервира маса в ресторант в Белоградчик през април 

...
Илон Мъск резервира маса в ресторант в Белоградчик през април 
Коментари Харесай

Илон Мъск резервира маса в ресторант в Белоградчик през април

Илон Мъск резервира маса в ресторант в Белоградчик през април
   
Най-богатият човек в света Илон Мъск ще пристигна в България през април, заяви министърът на туризма Илин Димитров с възхитен постинг във Facebook.
" И... да, в последна сметка ще пристигна. След такава масирана офанзива по всички фронтове и стотици съобшения - сговорна тайфа, планина повдига (Мъск довежда). Поне знаем, че ще го нахранят добре.Filip Zahariev, отлично! Сега остана да се подготвим за идването на най-богатия инфлуенсър в света ", написа Димитров.
 
Мъск е бил нападнат от стотици известия от България, откакто ден преди този момент оприличи Белоградчишката цитадела на приказен пейзаж от обичана негова видеоигра.
Интересното обаче е, че човек, който се показва за част от екипа на Мъск, е изпратил брандирано със SpaceX писмо за удостоверение до електронната поща на локален ресторант в Белоградчик – ОНА. С него се желае съдействието на ресторанта за визитата на Мъск, а не от държавното управление.

" Добра нощ, другари! И незабравима! Изглежда, скоро в нашето непретенциозно селце, ще посрещнем още значими посетители! Стискайте палци!  Каквото зависи от нас, с цел да впечатлим тези хора, ще го създадем и ще дадем най-хубавото от себе си, както постоянно! Всичко останало е в ръцете на Община Белоградчик. Нямаме самообладание да забележим, способна ли е тя, да придаде на района по-приветлив тип, с цел да посрещнем тези посетители с високо вдигната глава, а не да се червим като домати ", написа екипът на ресторантът.
 
Има обаче и някои български проблеми: " Имаме към 5 месеца, което считаме, не са по никакъв начин малко време, с цел да се асфалтира най-малко основната улица на нашето разрушено село и да се подменят едни мижави 200 метра тръба! Скоро ще ви разкажем за този проблем, с който се борим от самото ни начало, и който не един път е поставял под подозрение решението ни да се върнем тук, вкъщи в България, и да развиваме този безценен за нас район ", написа екипът на заведението.
 
" Силно се надяваме и имаме вяра, че в този момент към този момент, Община Белоградчик има сериозна причина, да трансформира родната къща на проф. Виден Табаков в съвременен музей, какъвто заслужава да бъде! ", допълват от заведението.

 
Има и специфични благодарности към известния български фотограф Владислав Терзийски, чиято фотография на Белоградчишката крепостпривлече вниманието на Мъск.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР